About

Cauți un videograf de nuntă care să surprindă cele mai importante, emoționante și naturale momente? De asemenea, dorești ca filmul nunții tale să genereze emoție astfel încât să te facă să îl vizionezi de nenumărate ori? Atunci ai găsit ce căutai! Suntem Cosmin și Anca și ne place să creăm povești speciale. Dar pentru acest lucru avem nevoie de oameni frumoși care să ne inspire cu caracterul și povestea lor de dragoste.

Prin intermediul a ceea ce oferim, vrem să devenim prieteni, videografi care să vă însoțească la nuntă, nu doar să presteze un serviciu. Dacă se ține seama de aceste aspecte și totul se va desfășura natural, filmul nunții voastre va fi o reușită.

Pentru noi este important să vă simțiți relaxați și confortabil cu noi, dar și viceversa deoarece, astfel vom putea captura cadre și momente desfășurate în mod natural și spontan.

Întrebări frecvente

Ce este şi de ce este atât de căutată filmarea DSLR?

Filmarea DSLR” este înregistrată cu aparatele de fotografiat DSLR, în special cele de la Canon. Acestea dispun de un senzor de imagine mult mai mare spre deosebire de camerele de filmat obişnuite, fapt ce duce la crearea unei imagini mult mai calitative şi cinematice. De asemenea, camerele DSLR oferă posibilitatea de comutare a lentilelor, astfel, videografii pot folosi cele mai bune lentile disponibile pe piaţă pentru a crea filmări de foarte bună calitate. Am oferit mai multe detalii cu privire la filmarea DSLR pe blogul nostru: Filmarea nunţii cu DSLR.

Ce echipament folosim?

Ne actualizăm constant echipamentul pentru a fi în măsură să le oferim clienţilor noştri cea mai bună calitate. Indiferent că filmăm cu una sau mai multe camere, toate materialele sunt înregistrate cu camere DSLR profesionale, lentile video dedicate, precum şi diferite sisteme de stabilizare.