IDEI DE INVITAȚII DE NUNTĂ

Invitaţia de nuntă este o scrisoare prin care ceri destinatarului să participe voluntar la nunta ta. Din punct de vedere istoric, invitaţiile de nuntă au fost create manual şi scrise de mână, această metodă se mai poate practica şi în zilele noastre, păstrând tradiţia, însă, de cele mai multe ori se optează pentru un stil mai modern, după tendinţele modei.

Cum îţi alegi designul invitaţiilor de nuntă?

De cele mai multe ori ar trebui să se aleagă după personalitatea şi preferinţele fiecărui cuplu, după nivelul de formalitate al evenimentului, după o anumită gamă de culori şi bineînţeles, după tema planificată evenimentului.

În general, toate detaliile de nuntă trebuie alese sau concepute în funcţie de stilul tău, de modelul rochiei, de aromele din tort, de locaţia evenimentului şi alte aspecte legate de nuntă. Deci, trebuie să aveţi simţ estetic şi să evitaţi orice amalgam de culori, decoraţiuni şi stiluri fiindcă conferă o imagine încărcată din punct de vedere vizual şi nu tocmai placută. Mai jos vă prezentăm câteva idei de invitaţii de nuntă.

Invitaţii de nuntă cu design rustic

Invitaţiile de nuntă rustice reprezintă modul perfect de a introduce nunta ta într-o tematică rustică. Designul acestor invitaţii face ca nunta ta să prindă un aer misterios, prietenos şi intim. Culorile lemnului, culorile calde din gama beige-ului, sfoara de cânepă, danteluţele fine, florile uscate împreună cu fontul potrivit, se transformă într-o invitaţie de nuntă rustică şi deosebită. Iată mai jos câteva modele de astfel de invitaţii:

invitatie de nunta rustica

Invitaţii de nuntă moderne

Secretul invitaţiilor de nuntă cu design modern constă în faptul că trebuie să fie cât mai simple şi lizibile. Pentru a păstra aceste reguli, este necesar să alegem fontul potrivit, să nu folosim mai mult de două culori, să nu existe mult text, notând ceea ce este cu adevărat necesar, cum ar fi: numele cuplului, data şi ora evenimentului, locaţia. În modelele prezentate mai jos veţi observa toate aceste criterii pentru ca o invitaţie de nuntă să arate modern.

invitatie de nunta moderne

Invitaii de nuntă elegante

Pentru ca o invitație de nuntă să aibă un design cu o notă de eleganță, ar trebui să fie folosită o paletă de culori pastelate, care să denote eleganță. Iar dacă pe lângă aceste culori mai adăugăm şi o fundiţă cât mai simplă, avem o invitație cu design elegant, Mai jos avem câteva idei pentru invitaţii de nuntă cu design elegant.

invitatie de nunta elegante

Invitații de nuntă florale/cu flori

Când spui invitaţii de nuntă florale, deja este clar. Un design vintage cu multe flori colorate şi de mărimi diverse formează astfel o invitaţie de nuntă specială, potrivindu-se într-un cadru rustic, intim. Priveşte următoarele modele şi te vei convinge.

invitatie de nunta floral

Invitaţii de nuntă de iarnă

O invitaţie de nuntă de iarnă are de obicei elemente specifice acestui anotimp. Pentru a crea un design pentru o invitaţie de nuntă ce are loc iarna, putem ataşa fulgi de zăpadă, conuri şi crenguţe de brad, zăpadă artificială şi multe altele. Iată câteva idei pentru o invitaţie de nuntă de iarnă.

invitatii de nunta de iarna

Invitaţii de nuntă de toamnă

Toamna ne oferă multe elemente ce pot fi adăugate pentru o invitaţie de nuntă care are loc toamna. Putem folosi frunze şi flori uscate, sfoară de cânepă, putem decupa invitaţia în formă de frunză sau floare şi să o pictăm specific acestui anotimp. Mai jos vă prezentăm câteva idei pentru o astfel de invitaţie de nuntă.

invitatii de nunta de toamna